sábado, 21 de marzo de 2009

D'ACI AL CEL!



Un dia va dir Bartual.
¿ Quant es morim hi haurà açò en el cel ?.
Quins all i pebres ens feíem en la secadora de Riola, encara que la verdadera raò era la de estar tots aquells que pogueren xunts. Ficant aquesta foto de Andrès es podrà veure que les bones costums no es perden ( desprès no para de queixar-se GONSOR, i es que la cabra sempre tira al monte ). Jo la veritat sempre siga dita, diré que cuina de puta mare, o si no parla mal del cavall i a veure quant ho vens.
Qui no diria que darrere de un fogo, hi ha un cuiner bo, encara que lo millor de la festa de vegades no es el dinar en si, si no que lo millor es reunir-se els amics, i sobretot les sobretaules. Eixes partides al truc deuen de ser un referent de esport, ja que el alçament de vidre en barra fixa, deuria de ser esport olimpic.

1 comentario:

  1. Lo millor no es lo que es cuina, sino la companya en la que te la menjes, i despres a truucccar, i enviar le gent al campanari a fer-li companya a sant sebastia.jaja

    ResponderEliminar