sábado, 5 de septiembre de 2009

PLAN "A"









En aquesto dies tots estem acostubrasts al famosos cartells del plan de empleo, o sea, el FAMOS PLAN "E".
Esta clar que si algun partit politic es dedica a vorer la festa que es pegarem ahir, i ens relaciona amb el famos plan, ho pasarem mal, lo millor es que no s'enteren , ja que si ahir va ser el porquet, com a PLAN "A", hui seguierem amb el "B".
Desde açi m'agradaria fomentar la solidaritat amb el barraco del costat, i dir.lis que encara que manaren al D.J. al paro no passaria res, ja que per ù mes, que no lis sapiga mal, ja que eixe s'entera menys que qualquiera dels politics que ens manen al ambit del territori, i dic ve als dos partitis.
El dilema aquest any, es el seguent:

LOLITAS, O MADURITAS.

A i vos deixe eixa reflexiò, ja que com a filosof de la escola torrentina, en aquest moment me la pica un tauladì. I despres del festuki d'ahir no estic per a tonteries, i parides soberanes, i que els donen per el ull del c.......................l, o tots els que no se ho pasaren bè. Ja que jo vaix gaudir en tot moment de la festa i açi vos deixe alguna foto per al record.

I el que es done per aludit, que començe a apendre a jugar al truc, ja que esteu mès al costat de SANT DONOSTI, que res no vaja a ser que GARZON vinga per açi.
Tampoc em puc creure que les" RUBIES" , ajuden al barraco això no ho teniem prohibit.
Sabeu que soc el abogat de les causes imposibles, i aquesta vegada defenc al tio SABATER, encara que lo millor es que no s'entere ningù, i dic ningù d'això vell amic ja que els amics de la teua germana, ja saps com coixejen, jajajajjaja.
I que algù es deixe de veure i de fumar, ja que al porquet no li senta bè, ja que la cara que feia el pobre animal era molt de estar malat.

GRACIES AMICS PER LO DEL PLAN"A", I GRACIES AL QUE VA INTRODUIR LES LLETRES AL ALFABET.


3 comentarios:

  1. que be que s'ho pasem, al barraco i si no hi haguera un poc d'anarquia seria perfecte.
    aquest any el dilema es :LOLITAS O MADURITAS.
    Mamellons que grans que sou, un amic for ever

    ResponderEliminar
  2. jo cres que per a tu esta ben clar, LOLItas, perque menuda partida de Trivial t'as tirat este vesprada mamello, ja,ja,ja,ja,

    ResponderEliminar
  3. Comprate una camara nueva, que vaya merdera de fotos no se ve na de na, y no son ni lolitas ni maduritas, creo que esta claro no.

    son SAMARRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
    jejejejejeje.

    ResponderEliminar